BeenHenrik Béen sjunger tenor och tar ton.
Tycker att detta är: ”riktigt roligt, faktiskt”. Sedan i våras har Henrik gått hos en zonterapeut för att göra det möjligt att sjunga höga D. Efter 40 besök börjar vi se resultat. Alla är helt överens om att det har varit ett fullständigt fiasko. Nästa vår ska Henrik pröva aromterapi.
Hård mjukvarudirektör med kärnfamilj i Malmö, Nordens Skövde.

 

 

 Mats Nilsson är lead och det är svårt. Mats
Stor musikalartist på 30-, 40- och 50-talet. Lade av då Peter Jöback slog honom i rundpingis. Under sommaren har Mats satsat hårt på att lära sig ett uttrycksfullt kroppspråk. Han har även låtit håret växa för att, som han säger: ”Hur skulle det se ut om jag hade kort hår?” Kör Volvo, har villa, två barn och katt.

 

PerPer Thorén sjunger bas och skriver noter.
Har stora, näst intill fläskiga, stämband. Per inser att sång och VVS-teknik har mycket gemensamt. Breda rör = stora flöden. Under kärringveckan har Per arbetat med humanitär hjälp. Tyckte att detta var: ”Intressant, men inget för mig”.
Helsingborgare och har ynglat av sig med en bratschist.

 

 

 

 Henrik Widegren är baryton och skriver texter.wide
Under brittsommaren har Henrik ägnat sig åt själen: ”Man får aldrig låta det mentala gå före det psykiska”. Efter veckor av självanalys har han kommit fram till vad som egentligen hände den där vinterdagen i tredje klass. Han kan idag nästan skratta åt denna episod.
Inte bara läkare utan även pappa.

 

LAST CALL - gör det goda godare