För dig som inte har sett Last Call eller inte tror på det vi skrivit på hemsidan, så har vi mutat några personer i vår omgivning för att få objektiva omdömen:

"Last Call är ett roligt men missvisande namn för har man väl hört gossarna en gång så vill man omgående ringa upp dem igen och beställa ett nytt framträdande..."
Karin Dahlgren. Övermarskalk Lunds Universitet 1982-2007

"Last Call är en välklingande och grymt underhållande sånggrupp som tar vilken publik som helt med storm! Deras egenskrivna texter och shownummer är av absolut högsta klass."
Staffan Paulson. Arrangör och medlem i VocalSix

"Arbetsmiddag? Internationella gäster? Stämning? Känna sig lite stolt över vad vi kan i Lund? Lyft på luren, men det blir inte ditt "Last Call", för än har jag inte blivit besviken."
Ulf Granstrand. President Process Technology Division, Alfa Laval

"Fuck you! Fuck you! Fuck you!"
Tiina Rosenberg

Här kommer även några omdömen från folk som vi ännu inte har på vår "lönelista". De har valt att skriva ändå.

"Sånger från skamvrån
Betyg 3
Lundakvartetten som i somras drev professor Tiina Rosenberg att skrika ”fuck you” x 3 driver med alla.
Med goda sångröster gör Last Call grov satir på skånsk självtillräcklighet och svenska kungar, hyllar internetsurf­ning och sjunger pappaledighetsblues. Henrik Widegrens texter kan kännas studentikosa, men är ofta fyndiga, rappa och roliga."

Recensent Alexander Agrell, Sydsvenskan, 2009-02-11

"Stående ovationer, strålande sol och många originella instrument.

Årets andra visfestival bjöd bland annat på succéerna Pär Sörman och Last Call.
Finns det någon annan plats där det spelas på sked, visslas och trummas på bilbarnstol på samma kväll?
A cappella-kvartetten Last Call, som orsakade skvallerrubriker i kvällstidningarna för ett tag sedan, sjöng en pappaledig-blues om att vara småbarnspappa och behöva välja mellan olika blöjmärken. Instrumenten var bland annat bilbarnstol och skallra. Last Call bjöd också på nya varianter av Den blomstertid nu kommer och Du gamla du fria, som lockade till många skratt."

Karin Hertz, VästerviksTidningen, 2008-07-12

"Särskilt bra var Last Call. Man måste ha lite show under festivalen. Det hade verkligen Last Call och de ser vi gärna på visfestivalens scen igen."
Hansi Schwarz, festivalgeneral för visfestivalen i Västervik, i VT 2007-07-15

"Humoristisk rivstart på sista viskvällen
Last Call rivstartade Visfestivalens sista kväll för i år med en bejublad show i ordets rätta bemärkelse.[...]
Lundapojkarna i Last Call var nya på scenen och drog ner skrattskurar och applåder från en förtjust publik när de levererade roliga texter med en rejäl portion självdistans."

Anna Hultman VT 2007-07-15

"Humor att minnas
Gräddet på jubileumskonsertens mos svarade gästande Last Call för. En kvartett unga manliga sångare som har ett förflutet som Lundaspexare. "Man é Man" och "Juletid" var helt i publikens smak med säkert utspel, satiriska härliga texter och - utmärkt musikalitet [...] I andra set var Last Call tillbaka med "I Grefvens Tid", ett tempofyllt burleskeri i minioperaformat till musik av Mozart, Offenbach, Pucchini och Verdi där tajming och sång satt som en smäck till de smakfulla fräckisarna. Folk stampade och tjöt av förtjusning i bänkarna."

Knut Johansson HD 2004-11-21

"Hopkok av örhängen Last Calls höjdpunkt
Last Call sjöng om den stackars mannen som ska vara manlig och kvinnlig, om den stackars revisorn och - den kanske showmässiga höjdpunkten: opera.
En miniopera om opera, ett hopkok av ett otal örhängen och en alldeles sedvanligt operatafsande greve."

Anders Fagerström SDS 2003-12-14

"Gillar inte riktigt deras stajl. De kommer liksom aldrig till skott."
Biff Wagner Guns & Ammo 2002-04-01

 

LAST CALL - om du har tröttnat på Lasse Berghagen